ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY REDOX 0,5 KG

ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY REDOX 0,5 KG
ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY REDOX 0,5 KG

INFINITY Redox

Προστασία των οίνων από την οξείδωση.

Μετά από το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης, το Infinity Redox προστατεύει τους λευκούς και ροζέ οίνους από οξειδωτικά φαινόμενα, τόσο κατά την αποθήκευση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όσο και κατά τη διάρκεια παραμονής στο ράφι.
Η αντιοξειδωτική δράση είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική χάρη στην παρουσία υδρολυόμενων τανινών, κυρίως γαλακτικών, που δεσμεύουν το οξυγόνο που υπάρχει στους οίνους και επομένως εμποδίζουν τις αντιδράσεις αποικοδόμησης στις πολυφαινόλες, ιδιαίτερα τις κατεχίνες και τα αρωματικά συστατικά.
Η διαδικασία εκχύλισης και η καθαρότητα της Infinity Redox δίνουν μια τανίνη που έχει περιορισμένο αντίκτυπο στη μύτη, παρόλο που δίνει καθαρότερο άρωμα σε ελαφρώς μειωμένους οίνους. Όσο για την αίσθηση στο στόμα αυξάνει ελαφρώς τη δομή, αλλά όχι υπερβολικά.
Η Infinity Redox είναι κατάλληλη για χρήση σε πρακτικές οινοποίησης που περιλαμβάνουν μειωμένη χρήση SO2, ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με Tanniferm Blanc ή Infinity Blu στα σταφύλια και στο μούστο, καθώς και με την προσθήκη Tanniblanc ή Infinity Fruity White πριν την εμφιάλωση.

Δοσολογία : 1-2 g / hl κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης.
2-5 g / hl κατά την αποθήκευση

Χρήση : Διαλύστε το Infinity Redox σε μικρή ποσότητα νερού ή κρασιού και προσθέστε τον προς επεξεργασία όγκο.

Συσκευασία: 500 g και 12,5 kg.

Αποθήκευση : Κρατήστε το προϊόν σε σφραγισμένη αρχική συσκευασία σε δροσερό και στεγνό μέρος.


24,55€
Χωρίς ΦΠΑ: 19,80€
  • Απόθεμα: Εκτός Αποθέματος
  • Κωδικός: 001149
  • Βάρος: 0.50kg
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 001149
  • Μον.Μέτρησης: Κιλά