ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Dal Cin Fervens

Dal Cin Fervens
Fervens™ BERRY Ροζέ και ερυθρά κρασιά Στέλεχος S.cerevisiae  ιδιαίτερα προσαρμοσμένο  για την παραγωγή  ροζέ και φρέσκων  κρασιών τα οποία θα παλαιώσουν  για σύντομο χρονικό διάστημα. Η αρωματική έκφραση  αυτής της ζύμης είναι κυρίως ποικιλιακή. Η ζύμω..
22,35€
Χωρίς ΦΠΑ:18,02€
Fervens™ BERRY Ροζέ και ερυθρά κρασιά Στέλεχος S.cerevisiae  ιδιαίτερα προσαρμοσμένο  για την παραγωγή  ροζέ και φρέσκων  κρασιών τα οποία θα παλαιώσουν  για σύντομο χρονικό διάστημα. Η αρωματική έκφραση  αυτής της ζύμης είναι κυρίως ποικιλιακή. Η ζύμωση  χαρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Fervens™ BRIO Για ένταση και μεγάλης διάρκειας αφρώδεις οίνους ΧΡΗΣΕΙΣ Το στέλεχος FERVENS Brio εγγυάται διάρκεια, ένταση και «φινέτσα»  στους οίνους. Σε δεξαμενές πιέσεων παράγει  φρουτώδη και ανθικά αρώματα (γιασεμί και γλυκίνη) ακόμα και σε σταθερούς οίνους.  Αυξάνει ..
27,15€
Χωρίς ΦΠΑ:21,90€
Fervens™ EMOTHION Ποικιλιακά κρασιά πλούσια σε αρώματα θειολών ΧΡΗΣΗ Μια νέα ζύμη για την ενίσχυση των αρωματικών, πλούσιων σε θειόλες σταφυλιών. Η Fervens EmoThion είναι ένα υβριδικό στέλεχος, μοναδικό χάρη στην ικανότητά του να απελευθερώνει αρωματικές θειόλες, ακόμα και σε χαμηλές ..
29,65€
Χωρίς ΦΠΑ:23,91€
Fervens™ FRAGRANCE Για φρέσκους λευκούς και ροζέ οίνους ΧΡΗΣΗ Η Fragrance είναι ιδανική για ζύμωση λευκών και ροζέ οίνων όταν είναι επιθυμητή η πλήρης έκφραση των αρωμάτων που δημιουργούνται κατά τη ζύμωση. Σε χαμηλές θερμοκρασίες ζύμωσης επιτρέπεται η ανάπτυξη των αρωμάτων που κυμαίνοντ..
26,85€
Χωρίς ΦΠΑ:21,65€
Fervens™ GN Βελτίωση ποικιλιακών αρωμάτων Αυτό το μικροβιακό στέλεχος  απομονώθηκε στην Narbonne  (France) πριν μερικά χρόνια. Τα κύρια χαρακτηριστικά της ζύμης αυτής, είναι η ικανότητα να βελτιώνει  την τυπικότητα των αρωμάτων της εκάστοτε ποικιλίας. Το προϊόν αυτό προτ..
24,85€
Χωρίς ΦΠΑ:20,04€
Fervens™ GN Βελτίωση ποικιλιακών αρωμάτων Αυτό το μικροβιακό στέλεχος  απομονώθηκε στην Narbonne  (France) πριν μερικά χρόνια. Τα κύρια χαρακτηριστικά της ζύμης αυτής, είναι η ικανότητα να βελτιώνει  την τυπικότητα των αρωμάτων της εκάστοτε ποικιλίας. Το προϊόν αυτό προτείνεται γι..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Fervens™ MS-08 Η ζύμη αυτή είναι επιλεγμένη  για χρήση σε ερυθρά κρασιά με καλή δομή και γεμάτο σώμα. Συγκεκριμένα, η MS-08 διαθέτει αυξημένη  αντοχή σε υψηλά επίπεδα αλκοόλης  και προσαρμόζεται σε ποικίλες συνθήκες ζύμωσης, όπως η υψηλή θερμοκρασία,  προσδίδοντας κ..
25,75€
Χωρίς ΦΠΑ:20,77€
Fervens™ PRO-6 Για φρέσκα  και φρουτώδη αφρώδη κρασιά Η Pro6 είναι μια ζύμη επιλεγμένη  από την Καμπανία  της Γαλλίας. Κατά την διάρκεια  των δοκιμών που πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία και ιδιαίτερα στο Prosecco, η Pro6 έδειξε τόσο καλά ζυμωτικά και οργανοληπτικά χ..
33,85€
Χωρίς ΦΠΑ:27,30€
Fervens™ SLB Εγγύηση για μεγάλες ποσότητες κρασιού Η ζύμη FERVENS SLB είναι ένα μικροβιακό στέλεχος  το οποίο χαρακτηρίζεται από καλή αντοχή, μικρή υστέρηση, κανονική διαδικασία ζύμωσης και περιορισμένες ανάγκες σε θρεπτικά συστατικά. Χάρη σε αυτά τα χαρακτηριστικά  η FERVENS ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Fervens™ SLC Εξασφαλισμένη αλκοολική ζύμωση για λευκά ,ροζέ και κόκκινα κρασιά Η χρήση της ζύμης SLC γίνεται όταν επιβάλλεται  η ποιοτική ζύμωση μεγάλων  ποσοτήτων γλεύκους λευκών, ροζέ ή κόκκινων κρασιών. Ιδιότητες: Εξασφαλισμένη ως προς την ολοκλήρωσή  της και γρήγορ..
13,20€
Χωρίς ΦΠΑ:10,65€
Fervens™ SLC Εξασφαλισμένη αλκοολική ζύμωση για λευκά ,ροζέ και κόκκινα κρασιά Η χρήση της ζύμης SLC γίνεται όταν επιβάλλεται  η ποιοτική ζύμωση μεγάλων  ποσοτήτων γλεύκους λευκών, ροζέ ή κόκκινων κρασιών. Ιδιότητες: Εξασφαλισμένη ως προς την ολοκλήρωσή  της και γρήγορη εκκίνηση ζ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 18 (2 Σελ.)