Enodoc™
BA-02
Για φρέσκα αρωματικά λευκά κρασιά
Το στέλεχος BA-02 είναι από τα
πλέον κατάλληλα για ζύμωση λευκών ποικιλιών.
Είναι γνωστό πως σε χαμηλές θερμοκρασίες οι καθαροί μούστοι
(στην αλκοολική ζύμωση λευκών ποικιλιών) συχνά δεν αποτελούν τις
καλύτερες συνθήκες..
Enodoc™
BΜ-04
Για αφρώδη κρασιά και για αναζυμώσεις
Το στέλεχος BM-04 έχει μοναδικά
χαρακτηριστικά αντοχής στην αλκοόλη, το SO2 , σε υψηλές πιέσεις και σε
χαμηλές θερμοκρασίες.
Οι ιδιότητές του το καθιστούν κατάλληλο για την παραγωγή
αφρωδών κρασιών και αναζυμώσεις, είτε σε μπουκά..
Enodoc™
BV-03
Για λευκά ποικιλιακά κρασιά
Το στέλεχος BV-03 είναι η απάντηση στις
μοντέρνες απαιτήσεις για κρασιά που εκφράζουν την τυπικότητα
της εκάστοτε ποικιλίας.
Κατά την αλκοολική ζύμωση βελτιώνεται η αρωματική έκφραση.
Επιπλέον είναι ένα στέλεχος με μικ..
ENODOC FA-01
Έλεγχος ζύμωσης για γρήγορες και ασφαλείς
ζυμώσεις
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Το FA-01 έχει διακριθεί για την ικανότητά του να ξεκινά και να
ολοκληρώνει κάθε ζύμωση με τον ασφαλέστερο τρόπο. Επιλέχθηκε
με σκοπό να υπάρξει ένα στέλεχος που θα μπορούσε να επικρατήσει έναντι
της ανεπιθύμ..
Enodoc™
RG-12
Για ανώτερα κόκκινα κρασιά που πρόκειται
να παλαιώσουν
Το στέλεχος RG-12 δημιουργήθηκε
για κόκκινα κρασιά με μεγάλο δυναμικό παλαίωσης.
Το στέλεχος αυτό, έχει αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες οδηγόντας σε μια
αργή ,ομαλή και σταθερή αλκοολική ζύμωση για να επιτύχουμε μα..
Enodoc™ RJ-11
Για φρέσκα κόκκινα κρασιά
Το στέλεχος RJ-11 επιλέχθηκε
ανάμεσα από διαφορετικά στελέχη μούστων.
Σκοπός αυτής της επιλογής είναι η εύρεση ενός ζυμομύκητα
κατάλληλου για την παραγωγή κόκκινων κρασιών με μέτρια δυνατότητα
παλαίωσης ή για εκείνα που θα κα..