ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Προ Εμφιάλωσης

Προ Εμφιάλωσης
INFINITY CLASS Ταννίνη Η Infinity Class είναι μια τανίνη που χαρακτηρίζεται από μεγάλη αρμονία και φινέτσα. Αυξάνει την πολυπλοκότητα της μύτης με βανίλια, καραμέλα και μικρές δόσεις  μόκα, καθώς και μια λεπτή νότα ανθέων βελανιδιάς. Στο στόμα αυξάνει την πολυπλοκότητα με γεύσεις π..
187,75€
Χωρίς ΦΠΑ:151,41€
INFINITY CREAMY Ταννίνη Δρυός Η Infinity creamy  δίνει στα κρασιά ένα κρεμώδη χαρακτήρα αυξάνοντας στη μύτη την πολυπλοκότητα με νότες που θυμίζουν ζαχαροπλαστική, καρύδα και βανίλια και μία τυπική αίσθηση ξύλου. Όσα προαναφέραμε για τα χαρακτηριστικά της μύτης επιβεβαιώνονται στο ..
187,75€
Χωρίς ΦΠΑ:151,41€
INFINITY FRUITY RED Ταννίνη Η Infinity Fruity Red δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά την αναζωογόνηση και το φρεσκάρισμα ενός κρασιού. Είναι ένα μείγμα από τανίνες που εξάγονται από διαφορετικά φυτά με διαφορετικές χημικές δομές. Χρησιμοποιείτε για τις τελευταίες πινελιές και πρ..
103,55€
Χωρίς ΦΠΑ:83,51€
INFINITY FRUITY WHITE Η Infinity Fruity White δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα όσον αφορά την αναζωογόνηση και το φρεσκάρισμα ενός κρασιού. Είναι ένα μείγμα από τανίνες που εξάγονται από διαφορετικά φυτά με διαφορετικές χημικές δομές. Χρησιμοποιείτε για τις τελευταίες πινελιές και πριν από ..
104,25€
Χωρίς ΦΠΑ:84,07€
TOP TAN AR Ταννίνη για βελτίωση του αρώματος και της πολυπλοκότητας  των λευκών  και των κόκκινων κρασιών Η ταννίνη TOP TAN AR λειτουργεί με δύο τρόπους. Πρώτον, βελτιώνει το άρωμα των κρασιών και δεύτερον,τη δομή,την ισορροπία και στρογγυλότητά τους. Η ταννίνη προέρχεται  ..
111,65€
Χωρίς ΦΠΑ:90,04€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)