ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Φυτικής Προέλευσης

Φυτικής Προέλευσης
MOSAICO PROTECT Η σειρά MOSAICO λειτουργεί ως διαυγαστικό μέσο αυξάνοντας την σταθερότητα του οίνου, διατηρώντας παράλληλα τα αρώματα και βελτιώνοντας την δομή των οίνων. Ιδιότητες: Εξασφαλίζει με την τεχνολογία minitube  την εξάλειψη της σκόνης και των σχηματισμό οινολασπών χωρίς π..
82,00€
Χωρίς ΦΠΑ:66,13€
MOSAICO ROUND Η σειρά MOSAICO λειτουργεί ως διαυγαστικό μέσο αυξάνοντας την σταθερότητα του οίνου, διατηρώντας τα αρώματα και βελτιώνοντας την δομή των οίνων. Ιδιότητες: Εξασφαλίζει με την τεχνολογία minitube  την εξάλειψη της σκόνης και τον σχηματισμό οινολασπών χωρίς πρόβλημα . Ε..
62,00€
Χωρίς ΦΠΑ:50,00€
CLARAPOL VIP Προϊόν διαύγασης  και σταθεροποίησης μούστων και λευκών  οίνων Σε μούστους, το Clarapol  VIP είναι αποτελεσματικό  στην πρόληψη οξειδωτικών  φαινομένων  τα οποία μπορούν να επηρεάσουν  το χρώμα και τα αρώματα. Στο κρασί, η συνδυαστική..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
CLARASI VIP Προϊόν διαύγασης  και σταθεροποίησης λευκών   οίνων. Το Clarasi VIP είναι αποτελεσματικό  ενάντια στις πολυφαινόλες, τις κατεχίνες και τις λευκοανθοκυάνες,  καθώς και άλλες ουσίες που ευθύνονται για την οξειδωτική γήρανση των λευκών  κρασιώ..
11,15€
Χωρίς ΦΠΑ:8,99€
PHYTOKOLL VIP Διαυγαστικό για γλεύκη και οίνους βασισμένο σε φυτικές πρωτεΐνες ελεύθερες γλουτένης. Το Phytokoll VIP είναι κατάλληλο  για την στατική απολάσπωση  μούστων και την διαύγαση λευκών  και ερυθρών  οίνων με σκοπό την αποφυγή ή μείωση οξειδωτικών φαινομένων. ..
15,50€
Χωρίς ΦΠΑ:12,50€
PHYTOKOLL VIP Διαυγαστικό για γλεύκη και οίνους βασισμένο σε φυτικές πρωτεΐνες ελεύθερες γλουτένης. Το Phytokoll VIP είναι κατάλληλο  για την στατική απολάσπωση  μούστων και την διαύγαση λευκών  και ερυθρών  οίνων με σκοπό την αποφυγή ή μείωση οξειδωτικών φαινομένων. Επιπλέον..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
PHYTOKOLL APP Διαύγαση για γλεύκοι και λευκούς οίνους, χωρίς αλλεργιογόνα  Εφαρμογή : Το Phytokoll App είναι το καλύτερο μίγμα πρωτεϊνών πατάτας και μπιζελιού. Τα πλεονεκτήματα των πρωτεϊνών αυτών προσδίδουν στο Phytokoll App τη δυνατότητα  της διαύγασης των γλευκών και των οί..
20,75€
Χωρίς ΦΠΑ:16,73€
PHYTOKOLLTM App Διαύγαση για γλεύκοι και λευκούς οίνους, χωρίς αλλεργιογόνα ΕΦΑΡΜΟΓΗ Το Phytokoll App είναι το καλύτερο μίγμα πρωτεϊνών πατάτας και μπιζελιού. Τα πλεονεκτήματα των πρωτεϊνών αυτών προσδίδουν στο Phytokoll App τη δυνατότητα  της διαύγασης των γλευκών και των οίνων με γρήγορη κ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)