ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Τρυγική Σταθεροποίηση

Τρυγική Σταθεροποίηση
KARMELOSA L (CMC) Κόμι κυτταρίνης για τρυγική σταθεροποίηση οίνων Υγρό CMC υδατικό διάλυμα 6,5% Το CMC είναι καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη,  μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως  στη βιομηχανία των τροφίμων. Στον οίνο χρησιμοποιείται  για την τρυγική σταθεροποίηση που επιτυγχάνει, καθώς..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
KARMELOSA L (CMC) Κόμι κυτταρίνης 6,5% (υγρό CMC υδατικό διάλυμα) για την τρυγική σταθεροποίηση των οίνων Το CMC είναι καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως  στη βιομηχανία των τροφίμων. Στον οίνο χρησιμοποιείται  για την τρυγική σταθεροποίηση που επ..
31,65€
Χωρίς ΦΠΑ:25,52€
CRISTALLGEN DC Για γρήγορη και ολοκληρωμένη καθίζηση των τρυγικών αλάτων και την σταθεροποίηση σε ψυχρό περιβάλλον    Κατά την οινοποίηση ένα από τα κύρια προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν  είναι η σταθεροποίηση του οίνου.  Μια κύρια μέθοδος που εφαρμόζεται γ..
17,55€
Χωρίς ΦΠΑ:14,15€
CRISTALLGEN DC Για γρήγορη και ολοκληρωμένη καθίζηση των τρυγικών αλάτων και την σταθεροποίηση σε κρύο περιβάλλον    Σε μια λογική διαδικασία οινοποίησης, το κύριο πρόβλημα είναι η σταθεροποίηση.   Αυτό επιτυγχάνεται μέσω  ορισμένων  λειτουργιών με κυριότερη  μέθοδο ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
NUOVO CRISTALLGEN Για γρήγορη και ολοκληρωμένη  καθίζηση των τρυγικών αλάτων ασβεστίου και καλίου με σταθεροποίηση σε ψυχρώ περιβάλλον. Κατά την οινοποίηση ένα από τα κύρια προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν είναι η σταθεροποίηση του οίνου.  Μια κύρια μέθοδος που εφ..
21,45€
Χωρίς ΦΠΑ:17,30€
NUOVO CRISTALLGEN Για γρήγορη και ολοκληρωμένη  καθίζηση των τρυγικών αλάτων ασβεστίου και καλίου με σταθεροποίηση σε κρύο περιβάλλον. Πρόκειται για ένα μέσον καταβύθισης, το οποίο ταυτόχρονα μειώνει τα περιεχόμενα άλατα ασβεστίου κατά τη σταθεροποίηση με ψύξη. Η προτεινόμενη δοσολογία επ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
SUPER 40 Μετατρυγικό οξύ με υψηλό δείκτη εστεροποίησης Το μετατρυγικό οξύ παρασκευάστηκε  για πρώτη φορά στα εργαστήρια της DAL CIN spa στην Ιταλία το 1967. Το SUPER 40 είναι ένα ωχρό-κίτρινο ευδιάλυτο μετατρυγικό οξύ χωρίς οσμή, με δείκτη εστεροποίησης  την στιγμή της παρασκ..
23,95€
Χωρίς ΦΠΑ:19,31€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)