REDOX
LONGEVITY
Αποτρέπει την αλλοίωση των αρωμάτων και
των χρωμάτων στους εμφιαλωμένους οίνους.
Ειδικά για φαινόμενα
light-struck.
Το φαινόμενο light-struck είναι ένα ελάττωμα που επικρατεί στα λευκά
και ροζέ κρασιά που εμφιαλώνονται σε διαφανή φιάλες και εκτίθενται στο
φως για μεγάλο..
ΑΣΚΟΡΒΙΚΟ ΟΞΥ - ACIDO
ASCORBICO
Προστατευτική αντιοξειδωτική δράση
Η προσθήκη ασκορβικού οξέος ως αντιοξειδωτικού στα κρασιά είναι μια
κλασσική οινολογική πρακτική, σε συνδυασμό πάντα με το διοξείδιο του
θείου, για την πρόληψη φαινομένων αλλοίωσης με την πάροδο του χρόνου,
ιδίως σε σχέση ..