ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Ωρίμανσης

Ωρίμανσης
INFINITY Redox Προστασία των οίνων από την οξείδωση. Μετά από το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης, το Infinity Redox προστατεύει τους λευκούς και ροζέ οίνους από οξειδωτικά φαινόμενα, τόσο κατά την αποθήκευση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, όσο και κατά τη διάρκεια παραμονής στο ράφι. Η αντιοξε..
24,55€
Χωρίς ΦΠΑ:19,80€
INFINITY Roble Πολυπλοκότητα, κομψότητα και δομή για λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά Η Infinity Roble είναι δρύινη ταννίνη που εκχυλίζεται κατά  βάση από το ξύλο. Η πρώτη ύλη από την οποία εξάγεται υφίσταται μακροχρόνια διαδικασία γήρανσης τουλάχιστον 36 μηνών στον ανοικτό αέρα προκει..
253,65€
Χωρίς ΦΠΑ:204,56€
TANNIBLANC FLASH Ειδική  ταννίνη για λευκά κρασιά Η  TANNIBLANC FLASH είναι μια καθαρή ταννίνη δρυός και αποτελείται από γαλλική  ταννίνη (gallic  tannin)  η οποία είναι απολύτως διαλυτή στο κρασί ή στο νερό. Είναι σε θέση να δώσει λευκά κρασιά με καλύτερη δομ..
35,85€
Χωρίς ΦΠΑ:28,91€
TANNIBLANC FLASH Ειδική  ταννίνη για λευκά κρασιά   Η  TANNIBLANC FLASH είναι μια καθαρή  ταννίνη από καρδιά δρυός  και αποτελείται από γαλλική  ταννίνη (gallic  tannin)  η οποία είναι απολύτως διαλυτή στο κρασί ή στο νερό. Η TANNIBLANC FLASH είναι σε θέσ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
TANNINO Q Εξευγενισμένη τανvίνη δρυός Η ταννίνη Tannino Q αποκτιέται από την καλύτερη  δρυ και από τα δάση Allier και Limousin.  Κατάλληλη για να βελτιώνει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά ανώτερων λευκών  και κόκκινων κρασιών. Η ταννίνη προέρχεται  από εκχύλιση  ..
127,45€
Χωρίς ΦΠΑ:102,78€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)