ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Σύνθετα Θρεπτικά

Σύνθετα Θρεπτικά
WYN TUBE ALERT Θρεπτικά για οινολογικές ζύμες σε miniTubesTM: Πλούσια τροφή και μικροβιολογικός έλεγχος Έχει εφαρμοστεί η γνωστή πλέον τεχνολογία miniTubesTM στα θρεπτικά των ζυμών. Με το wynTube (Wine Yeast Nutrient in miniTubes) δεν υπάρχει σκόνη, ακαταστασία ή υπολείματα στη χρήση ..
169,80€
Χωρίς ΦΠΑ:136,94€
BIO S FREE Ισορροπημένο θρεπτικό συμπλήρωμα χωρίς θειούχο αμμώνιο για την αποτροπή δημιουργίας H S. Το BIO S-FREE  είναι ένα ολοκληρωμένο  θρεπτικό ζυμομυκήτων που μπορεί να προστεθεί στην αρχή ή στο 1/3 της ζύμωσης.   Περιέχει  άζωτο για τον μεταβολισμό  των ζυμομυκήτων,..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
BIOAΤTIVANTE DC Θρεπτική ουσία για την αλκοολική ζύμωση  με βάση κυτταρικά τοιχώματα ζυμομυκήτων  (LISEM DC) και τροποποιημένα πλέγματα πολυσακχαριδίων Το Bioattivante DC είναι ένα προϊόν το οποίο ενσωματώνει  όλες τις ισχύουσες φυσικές και βιοχημικές αρχές, για την ενίσχυ..
17,00€
Χωρίς ΦΠΑ:13,71€
BIOATTIVANTE DC Θρεπτική ουσία για την αλκοολική ζύμωση  με βάση κυτταρικά τοιχώματα ζυμομυκήτων  (LISEM DC) και τροποποιημένα πλέγματα πολυσακχαριδίων Το Bioattivante DC είναι ένα προϊόν το οποίο ενσωματώνει  όλες τις ισχύουσες φυσικές και βιοχημικές αρχές, για την ενίσχυση  τ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
WYNTUBE FRUCTAL Οργανικό συμπλήρωμα Το WYNTUBE FLUCTAL είναι ένα θρεπτικό ειδικά σχεδιασμένο για πρακτικές ζύμωσης που στοχεύουν στην μεγιστοποίηση της έκφρασης των φρούτων από το στέλεχος ζύμης καθώς και της ποικιλίας. Είναι κύριος προμηθευτής αζώτου και η σύνθεση του είναι ιδιαίτερα πλ..
85,45€
Χωρίς ΦΠΑ:68,91€
WYNE TUBE FULL Πλήρες θρεπτικό συστατικό για την αλκοολική ζύμωση Το WYNTUBE FULL είναι μια πλήρης θρεπτική ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε φάση της ζύμωσης ξεκινώντας από τον εμβολιασμό. Η παρουσία του καθιστά εγγυημένη την αυτόλυση των συμπλεγμάτων ποσότητας αζώτου, κυρίως αμινοξέων..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
WYNE TUBE FULL Πλήρες θρεπτικό συστατικό για την αλκοολική ζύμωση Το WYNTUBE FULL είναι μια πλήρης θρεπτική ουσία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε φάση της ζύμωσης ξεκινώντας από τον εμβολιασμό.  Η παρουσία του καθιστά εγγυημένη την αυτόλυση των συμπλεγμάτων ποσότητας αζώτου, ..
46,55€
Χωρίς ΦΠΑ:37,54€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)