ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Λοιπά Προϊόντα

Λοιπά Προϊόντα
Kolirex CP Αυτό το προϊόν συνιστάται για κατεργασία λευκού γλεύκους κατά τη διάρκεια της αλκοολικής ζύμωσης. Το Kolirex CP χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των οξειδωτικών πολυφαινολών και για την αύξηση της πρωτεϊνικής σταθερότητας. Η παρουσία του PVPP βοηθά στην επίτευξη καλύτερης διαύγα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
KOLIREX GO FRESH Διαυγαστικό μέσο κατά του διανομένου light-struck και βελτίωση της φαινολικής σταθερότητας με την τεχνολογία miniTubes Το light-struck είναι ένα ελάττωμα που το συναντάμε σε λευκά και ροζέ κρασιά που εμφιαλώνονται σε διάφανο μπουκάλι και εκτίθενται στο φώς για μεγάλο χρονικό διάστ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
KOLIREX GO FRESH Διαυγαστικό μέσο κατά του διανομένου light-struck και βελτίωση της φαινολικής σταθερότητας με την τεχνολογία miniTubes Το light-struck είναι ένα ελάττωμα που το συναντάμε σε λευκά και ροζέ κρασιά που εμφιαλώνονται σε διάφανο μπουκάλι και εκτίθενται στο φώς για μεγάλο χρονι..
47,95€
Χωρίς ΦΠΑ:38,67€
DC-POL G Σειρά προϊόντων σταθεροποίησης για μούστους και κρασιά με PVPP Το DC-POL είναι μια σειρά προϊόντων σταθεροποίησης  που μπορεί με επιτυχία να χρησιμοποιηθεί  σε μούστους ή κρασιά  τα οποία περιέχουν ασταθείς πολυφαινόλες  (ιδιαίτερα κατεχίνες και ανθοκυάνες)..
33,65€
Χωρίς ΦΠΑ:27,14€
DC-POL G Σειρά προϊόντων σταθεροποίησης για μούστους και κρασιά με PVPP Το DC-POL είναι μια σειρά προϊόντων σταθεροποίησης  που μπορεί με επιτυχία να χρησιμοποιηθεί  σε μούστους ή κρασιά  τα οποία περιέχουν ασταθείς πολυφαινόλες  (ιδιαίτερα κατεχίνες και ανθοκυάνες),  ή στ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
CARB - OFF Αποσμητικός Άνθρακας για την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών Η DALCIN χρησιμοποιώντας την τεχνολογία minitubes είναι σε θέση να παράγει ένα μοναδικό προϊόν το CRANDECO άνθρακα σε κόκκους που χρησιμοποιείται στην οινοποίηση. Ο άνθρακας αυτός είναι πρακτικός στην χρήση του αφού η κοκκώδης μο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
CARB - OFF Αποσμητικός Άνθρακας για την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών Η DALCIN χρησιμοποιώντας την τεχνολογία minitubes είναι σε θέση να παράγει ένα μοναδικό προϊόν το CRANDECO άνθρακα σε κόκκους που χρησιμοποιείται στην οινοποίηση. Ο άνθρακας αυτός είναι πρακτικός στην χρήση του αφού η κ..
32,55€
Χωρίς ΦΠΑ:26,25€
GRANDECO Αποχρωστικός Άνθρακας Η DALCIN χρησιμοποιώντας την τεχνολογία minitubes είναι σε θέση να παράγει ένα μοναδικό προϊόν το GRANDECO άνθρακα σε κόκκους που χρησιμοποιείται στην οινοποίηση. Ο άνθρακας αυτός είναι πρακτικός στην χρήση του αφού η κοκκώδης μορφή του δεν απελευθερώνει σκόνη. Ο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
GRANDECO Αποχρωστικός Άνθρακας Η DALCIN χρησιμοποιώντας την τεχνολογία minitubes είναι σε θέση να παράγει ένα μοναδικό προϊόν το GRANDECO άνθρακα σε κόκκους που χρησιμοποιείται στην οινοποίηση. Ο άνθρακας αυτός είναι πρακτικός στην χρήση του αφού η κοκκώδης μορφή του δεν απελευθερώνει σκ..
30,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,96€
ALBAKOLL R Διαυγαστικό μέσο για κόκκινα κρασιά Το ALBAKOLL R έχει δημιουργηθεί για χρήση στα κόκκινα κρασιά ώστε να επιτευχθεί ένας υψηλός βαθμός διαύγειας με ταυτόχρονη απομάκρυνση έντονων ταννινών. Το ALBAKOLL R περιέχει  μπεντονίτη με αποτελεσματική σταθεροποίηση πρωτεϊνών και απ..
11,95€
Χωρίς ΦΠΑ:9,64€
ALBAKOLL R Διαυγαστικό μέσο για κόκκινα κρασιά Το ALBAKOLL R έχει δημιουργηθεί για χρήση στα κόκκινα κρασιά ώστε να επιτευχθεί ένας υψηλός βαθμός διαύγειας με ταυτόχρονη απομάκρυνση έντονων ταννινών. Το ALBAKOLL R περιέχει  μπεντονίτη με αποτελεσματική σταθεροποίηση πρωτεϊνών και απομάκρυνσ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 15 (2 Σελ.)