ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Οργανικά Θρεπτικά

Οργανικά Θρεπτικά
WYNTUBE PROLIFE Κυτταρικοί φλοιοί Είναι γνωστό ότι τα κυτταρικά τοιχώματα των ζυμομυκήτων τείνουν να απορροφούν πολλά προϊόντα μεταβολισμού που παράγονται από τους ίδιους τους ζυμομήκυτες κατά την διάρκεια της αλκοολικής ζύμωσης, αναμεσά τους και λιπαρά οξέα (C8, C10, C12), τα οποία χαρακτ..
65,85€
Χωρίς ΦΠΑ:53,10€
WYN TUBE REVELATHIOL Θρεπτικά για οινολογικές ζύμες σε miniTubesTM Συνδυασμός θρεπτικών για την αύξηση αρωμάτων από θειόλες WYNTUBE: ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΕ MINITUBES Έχει εφαρμοστεί η γνωστή πλέον τεχνολογία miniTubesTM στα θρεπτικά των ζυμών.  Με το wynTube (Wine Yeast Nutrient in min..
101,50€
Χωρίς ΦΠΑ:81,85€
VITALYEAST Σύνθετο συμπλήρωμα για αυξημένο δυναμικό ζύμωσης Αυτό το νέο προϊόν χρησιμοποιείται στο 1/3 της αλκοολικής ζύμωσης ή και σε περίπτωση αναζύμωσης, παρέχοντας στους ζυμομύκητες αποκλειστικά άζωτο και αμινοξέα, θρεπτικά που ευνοούν τον σχηματισμό αρωματικών δεσμών κατά την ζύμωση, ..
20,25€
Χωρίς ΦΠΑ:16,33€
VITALYEAST Σύνθετο συμπλήρωμα για αυξημένο δυναμικό ζύμωσης Αυτό το νέο προϊόν χρησιμοποιείται στο 1/3 της αλκοολικής ζύμωσης ή και σε περίπτωση αναζύμωσης, παρέχοντας στους ζυμομύκητες αποκλειστικά άζωτο και αμινοξέα, θρεπτικά που ευνοούν τον σχηματισμό αρωματικών δεσμών κατά την ζύμωση, ενώ ταυτ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
WYN TUBE PREPARA To Wyn Tube Prepara έχει την ιδιότητα να είναι εξαιρετικά πλούσιο σε στερόλες, σε μακράς αλυσίδας ακόρεστα λιπαρά οξέα και ιχνοστοιχεία (βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αμινοξέα, άζωτο). Με την προσθήκη στο νερό κατά την διάρκεια της ενυδάτωσης της μαγιάς παρέχει ουσίες που είναι απαρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
WYN TUBE PREPARA To Wyn Tube Prepara έχει την ιδιότητα να είναι εξαιρετικά πλούσιο σε στερόλες, σε μακράς αλυσίδας ακόρεστα λιπαρά οξέα και ιχνοστοιχεία (βιταμίνες, ανόργανα άλατα, αμινοξέα, άζωτο). Με την προσθήκη στο νερό κατά την διάρκεια της ενυδάτωσης της μαγιάς παρέχει ουσίες που είναι α..
67,50€
Χωρίς ΦΠΑ:54,44€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)