ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Ζύμωσης

Ζύμωσης
INFINITY BLU Ταννίνη για την προστασία οξειδωτικών αντιδράσεων σε λευκούς , ροζέ και ερυθρούς οίνους Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σύνθλιψης των  σταφυλιών  ή αργότερα μέσα στο μούστο για την πρόληψη των οξειδωτικών φαινομένων. Προστατεύει από την οξείδωση τω..
95,45€
Χωρίς ΦΠΑ:76,98€
INFINITY YELLOW Ταννίνη για την ανάδειξη των πλούσιων χαρακτηριστικών σε λευκές - ροζέ ποικιλίες Η Infinity Yellow είναι ένα διάλυμα ταννίνης, πλούσιο σε δεσμευμένα τερπένια και νορισοπρενοειδή (πτητικές ενώσεις), τα οποία εμπλουτίζουν το αρωματικό δυναμικό του παραγώμενου οίνου, όταν..
212,25€
Χωρίς ΦΠΑ:171,17€
TANNEX FLASH DC Οινολογική ταννίνη για οινοποίηση λευκών  και ερυθρών οίνων Εφαρμογή σε ερυθρή οινοποίηση: Το TANNEX FLASH DC χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το CROMAZINA DC κατά τη διάρκεια της ερυθρής  οινοποίησης.   Η προσθήκη TANNEX FLASH DC κατά την πλήρωση της δε..
29,25€
Χωρίς ΦΠΑ:23,59€
TANNEX FLASH DC Οινολογική ταννίνη για οινοποίηση λευκών  και ερυθρών οίνων   Εφαρμογή σε ερυθρή οινοποίηση: Το TANNEX FLASH DC χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το CROMAZINA DC κατά τη διάρκεια της ερυθρής  οινοποίησης.   Η προσθήκη TANNEX FLASH DC κατά την πλήρωση της δεξαμ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
TANΝIFERM BLANC Ειδική ταννίνη για λευκή οινοποίηση Η Tanniferm Blanc είναι ένα μείγμα ταννίνης που χρησιμοποιείται για λευκή οινοποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της παραλαβής - σύνθλιψης των σταφυλιών ή αργότερα μέσα στο μούστο για την πρόληψη οξειδωτικών αντιδράσεω..
17,50€
Χωρίς ΦΠΑ:14,11€
TANΝIFERM BLANC Ειδική ταννίνη για λευκή οινοποίηση   Η Tanniferm Blanc είναι ένα μείγμα ταννίνης που χρησιμοποιείται για λευκή οινοποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της παραλαβής - σύνθλιψης των σταφυλιών ή αργότερα μέσα στο μούστο για την πρόληψη οξειδωτικών αν..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
TANNIFERM FLASH Ταννίνη για προστασία και σταθεροποίηση του χρώματος ερυθρών οίνων Εφαρμογές : Το Tanniferm Flash είναι ένα μίγμα ελλαγικών και προανθοκυανιδικών ταννινών. Χάρη στη σύνθεσή του, αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή της οινοποίησης, αμέσως μετά από το θ..
15,65€
Χωρίς ΦΠΑ:12,62€
TANNIFERM FLASH Ταννίνη για προστασία και σταθεροποίηση του χρώματος ερυθρών οίνων   Εφαρμογές : Το Tanniferm Flash είναι ένα μίγμα ελλαγικών και προανθοκυανιδικών ταννινών. Χάρη στη σύνθεσή του, αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή της οινοποίησης, αμέσως μετά από το θρα..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
TANNIROUGE FLASH Ειδική ταννίνη για κόκκινα κρασιά  Η TANNIROUGE FLASH είναι ερυθρωπή ταννίνη προερχόμενη  από την καλύτερη ξυλεία Quebracho. Όσον αφορά στη σύνθεσή της, έχει κυρίως δομή προκυανιδινική «procyanidin».   Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό διότι ε..
22,55€
Χωρίς ΦΠΑ:18,19€
TANNIROUGE FLASH Ειδική ταννίνη για κόκκινα κρασιά  Η TANNIROUGE FLASH είναι ερυθρωπή ταννίνη προερχόμενη  από την καλύτερη ξυλεία Quebracho. Όσον αφορά στη σύνθεσή της, έχει κυρίως δομή προκυανιδινική «procyanidin».   Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό διότι ε..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
TOP TAN CR Ταννίνη για την σταθεροποίηση των ερυθρών οίνων Πρόκειται  για ταννίνη σταφυλιών, προερχόμενη κυρίως από κουκούτσια και στοχεύει συγκεκριμένα στη σταθεροποίηση  του χρώματος των κόκκινων κρασιών. Ως δεδομένο, οι ταννίνες που προέρχονται από τα κουκούτσια σταφυλιών..
111,65€
Χωρίς ΦΠΑ:90,04€
TOP TAN SR Οινολογική ταννίνη για την βελτίωση της δομής και της σταθερότητας των πολυφαινολών των κόκκινων κρασιών Οι προκυανιδικές  ταννίνες (procyanidic) προέρχονται από τα σταφύλια  και αποτελούν την καλύτερη  επιλογή  για ανώτερα κόκκινα κρασιά. Οι ιδιότητες της..
111,65€
Χωρίς ΦΠΑ:90,04€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)