ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Ενισχυτικό Αρωμάτων

Ενισχυτικό Αρωμάτων
LISEM ENNE Βελτιωτικό  με επίδραση στη δομή, προερχόμενο  από καθαρούς  φλοιούς ζυμών. Το LISEM ΕΝΝΕ χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια  ή μετά την αλκοολική ζύμωση  για να εμπλουτίσει  την γεύση  και τη δομή του κρασιού. Είναι ένας ενεργοποιητής, προ..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
Lifty Sense ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΕΥΣΗ Το LIFTY Sense είναι ένα καινοτόμο πρόσθετο για χρήση στην αρχή της αλκοολικής ζύμωσης με σκοπό τη βελτιστοποίηση των συνθηκών στο περιβάλλον της ζύμωσης και την απελευθέρωση αντιοξειδωτικών ουσιών και ουσιών που προσδίδουν χαρακτήρα. Το δυσδιάλυτο περίβλημα της δομής &n..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Lifty Sense ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΕΥΣΗ Το LIFTY Sense είναι ένα καινοτόμο πρόσθετο για χρήση στην αρχή της αλκοολικής ζύμωσης με σκοπό τη βελτιστοποίηση των συνθηκών στο περιβάλλον της ζύμωσης και την απελευθέρωση αντιοξειδωτικών ουσιών και ουσιών που προσδίδουν χαρακτήρα. Το δυσδιάλυτο περίβλημα..
81,65€
Χωρίς ΦΠΑ:65,85€
LISEM GLU Προϊόν κατά της οξειδωτικής γήρανσης,  βασισμένο σε καθαρούς  φλοιούς ζυμών Το LISEM GLU είναι ένας ρυθμιστής που περιέχει  πεπτίδια και προσδίδει αντιοξειδωτική δράση παράλληλα  με αυξημένες  προστατευτικές ιδιότητες, αντικρούοντας τα οξειδωτικά φαινόμενα. Χρησ..
23,15€
Χωρίς ΦΠΑ:18,67€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)