ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

ΘΡΕΠΤΙΚΟ REVELATHIOL 2 KG

ΘΡΕΠΤΙΚΟ REVELATHIOL 2 KG
ΘΡΕΠΤΙΚΟ REVELATHIOL 2 KG

WYN TUBE REVELATHIOL

Θρεπτικά για οινολογικές ζύμες σε miniTubesTM

Συνδυασμός θρεπτικών για την αύξηση αρωμάτων από θειόλες


WYNTUBE: ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΕ MINITUBES

Έχει εφαρμοστεί η γνωστή πλέον τεχνολογία miniTubesTM στα θρεπτικά των ζυμών.  Με το wynTube (Wine Yeast Nutrient in miniTubes) δεν υπάρχει σκόνη, ακαταστασία ή υπολείμματα στη χρήση θρεπτικών κατά τη ζύμωση.


ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Το wynTube RevelaThiol είναι εξολοκλήρου οργανικό θρεπτικό παραγόμενο από ζύμες πλούσιες σε γλουταθειόνη, ύστερα από αυτόλυση.  Κατά την αλκοολική ζύμωση το RevelaThiol παρέχει επαρκή τροφή στη ζύμη δίνοντας νιτρικά αμινοξέα, βιταμίνες, άλατα μετάλλων, στερόλες και μακράς αλυσίδας λιπαρά οξέα.  Το RevelaThiol είναι ιδανικό για αλκοολικές ζυμώσεις σε γλεύκη με ποικιλιακό δυναμικό θειολών.  Αυτό χάρη στο γεγονός ότι αποτελείται μόνο από οργανικό άζωτο και δεν παρεμποδίζεται η είσοδος των αρωματικών πρόδρομων ενώσεων στα κύτταρα των ζυμομυκήτων τα οποία μετατρέπονται σε ελεύθερες αρωματικές ενώσεις.  Η παρουσία της γλουταθειόνης και τα μειωμένα ποσοστά πεπτιδίων προστατεύουν τις ποικιλιακές θειόλες από οξειδωτικά φαινόμενα και το σχηματισμό κινονών.  Δεδομένου ότι η απελευθέρωση των αρωματικών θειολών πραγματοποιείται στο πρώτο μισό της ζύμωσης, για τα βέλτιστα αποτελέσματα του  RevelaThiol θα πρέπει να χρησιμοποιείται κατά τον εμβολιασμό της ζύμης και χωρίς προσθήκη αμμωνιακών αλάτων.

Η καλύτερη αρωματική έκφραση επιτυγχάνεται με την δράση της ζύμης όπως το Fervens Emothion στα οποία υπάρχει υψηλή δραστικότητα της β-λυάσης.

Το wynTube RevelaThiol λόγω της εξολοκλήρου θρεπτικής σύστασής του με οργανικό άζωτο, παρέχει περιορισμένες ποσότητες YAN, συνεπώς σε πτωχά γλεύκη συνιστάται διαφορετική προσθήκη για παράδειγμα wynTube Full.  Τα αμινοξέα και οι μανοπρωτεΐνες του βοηθά στη δημιουργία περισσότερο πολύπλοκων οίνων με αίσθηση όγκου στο στόμα και λιγότερες πικρές νότες.

Δοσολογία: 20 έως 40 g/hl.

Χρήση: Διάλυση σε νερό σε αναλογία 1:10, αναμονή 10 λεπτά, καλή ανάμειξη και προσθήκη στο γλεύκος.

Συσκευασία :2 kg και 10 kg

101,50€
Χωρίς ΦΠΑ: 81,85€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 01507
  • Βάρος: 2.00kg
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 01507
  • Μον.Μέτρησης: Κιλά