Kolirex CP
Αυτό το προϊόν συνιστάται για κατεργασία λευκού γλεύκους κατά τη διάρκεια της αλκοολικής ζύμωσης.
Το Kolirex CP χρησιμοποιείται για την εξάλειψη των οξειδωτικών πολυφαινολών και για την αύξηση της πρωτεϊνικής σταθερότητας. Η παρουσία του PVPP βοηθά στην επίτευξη καλύτερης διαύγασης και αρωματικής φρεσκάδας. Οι επεξεργασμένες ίνες κυτταρίνης ρυθμίζουν την κινητική ζύμωσης, βελτιώνοντας έτσι την απόδοση των επιλεγμένων ζυμών.
Δοσολογία : 300-500 ppm (30 έως 50 g/hl)
Χρήση : Kolirex CP: τοποθέτηση σε νερό (1:10) και αναμονή 30 λεπτά για τη διάλυση και διόγκωση του προϊόντος. Ανακατέψτε και προσθέστε στην προς επεξεργασία ποσότητα.
Συσκευασία : 10 kg
Αποθήκευση : Κρατήστε το προϊόν στην αρχική συσκευασία του σε δροσερό και στεγνό μέρος.
- Απόθεμα: Σε Απόθεμα
- Κωδικός: 01106
- Βάρος: 10.00kg
- Κωδικός Κατασκευαστή: 01106
- Μον.Μέτρησης: Κιλά