ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY CREAMY 0,250 KG

ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY CREAMY 0,250 KG
ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY CREAMY 0,250 KG

INFINITY CREAMY

Ταννίνη Δρυός

Η Infinity creamy  δίνει στα κρασιά ένα κρεμώδη χαρακτήρα αυξάνοντας στη μύτη την πολυπλοκότητα με νότες που θυμίζουν ζαχαροπλαστική, καρύδα και βανίλια και μία τυπική αίσθηση ξύλου.
Όσα προαναφέραμε για τα χαρακτηριστικά της μύτης επιβεβαιώνονται στο στόμα με μια βελτιωμένη δομή.
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για λευκά και κόκκινα κρασιά κατά τη διάρκεια του battonage καθώς και πριν την εμφιάλωση για τυχόν διορθώσεις.
Κατά τη διάρκεια του battonage μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διαφορετικές αναλογίες στα βαρέλια, προκειμένου να συμβάλει στην αρωματική ένταση και πολυπλοκότητα.
Η  Infinity Creamy έχει επίσης πολύ καλές  αισθητικές επιπτώσεις στη μύτη όσο και στο στόμα, αφαιρώντας κακές οσμές και γεύσεις που έχουν αναγωγικό χαρακτήρα και  αποκαθιστά  την ισορροπία οξειδοαναγωγής.
Επίσης βοηθά στην ανάδειξη του αρωματικού προφίλ ενός κρασιού δίνοντάς του  καθαρότερα αρώματα και ιδιαίτερα στα κόκκινα κρασιά με φρουτώδες χαρακτήρα  μεγαλύτερης έντασης στα μαύρα / κόκκινα φρούτα.
Σε υψηλές δόσεις, ειδικά στα λευκά κρασιά, φρεσκάρει τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά  και αυξάνει την τελική εκτίμηση του κρασιού.
Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα και ως εκ τούτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σε χαμηλές δόσεις ή και σε  μείγματα ταννινών.

Δοσολογία: 2-8 gr/hl  .

Χρήση : Διαλύουμε το προϊόν σε νερό ή κρασί και προστίθενται στη μάζα με πλήρη ανάμιξη.

Συσκευασία : 250 gr

Αποθήκευση : Μέρος δροσερό


187,75€
Χωρίς ΦΠΑ: 151,41€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 000016
  • Βάρος: 0.25kg
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 000016
  • Μον.Μέτρησης: Κιλά