
Enodoc™
BV-03
Για λευκά ποικιλιακά κρασιά
Το στέλεχος BV-03 είναι η απάντηση στις
μοντέρνες απαιτήσεις για κρασιά που εκφράζουν την τυπικότητα
της εκάστοτε ποικιλίας.
Κατά την αλκοολική ζύμωση βελτιώνεται η αρωματική έκφραση.
Επιπλέον είναι ένα στέλεχος με μικρές θρεπτικές απαιτήσεις
ζυμώνοντας ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες.
Προτείνεται για κρασιά με τυπικό άρωμα και είναι η πρώτη επιλογή για
κρασιά που πρόκειται να αναζυμωθούν.
Χάρη στο ισχυρό στέλεχος χρησιμοποιείται και για επανεκκίνηση.
Ιδιότητες:
Γρήγορη εκκίνηση της ζύμωσης
Ελάχιστη παραγωγή πτητικής οξύτητας, ακεταλδεϋδης και H2S.
Βελτιώνει τα τυπικά αρώματα της ποικιλίας
Χαρακτηριστικά:
Είδος: S. Bayanus
Προέλευση: Ιταλία
Επιλογή: Dal Cin
Παραγωγή: Danstar Ferment
Παράγοντας killer: Ουδέτερο
Μεγ. αλκοολικός τίτλος: 16%
Θερμοκρασία δράσης: 12-30οC
Δοσολογία : 15-30gr/Hl ανάλογα με την ποιότητα των σταφυλιών
Συσκευασία : 500 gr συσκευασία vacuum
Αποθήκευση : Σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Οδηγίες Χρήσης :
Ενυδάτωση σε νερό σε αναλογία 1:10, στους 37°C. Αναμονή 15 λεπτά και
ανάδευση 2-3 φορές στα επόμενα 15 λεπτά. Προσθήκη στο γλεύκος και καλή
ανάδευση.
Ο συνολικός χρόνος ενυδάτωσης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα 45 λεπτά.
Η διαφορά της θερμοκρασίας μεταξύ του γλεύκους και της ενυδατωμένης
ζύμης δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τους 10°C.
Χρήση του wynTube Prepara κατά την ενυδάτωση οδηγεί σε καλύτερη έκφραση
των αρωμάτων.
Μη χρησιμοποιείτε αμμωνιακά άλατα κατά την ενυδάτωση.
Μη χρησιμοποιείτε γλεύκος για την ενυδάτωση (μόνο νερό).
- Απόθεμα: Σε Απόθεμα
- Κωδικός: 000261
- Βάρος: 0.50kg
- Κωδικός Κατασκευαστή: 000261
- Μον.Μέτρησης: Κιλά