ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

DAL CIN GILDO SPA

FLOR STOP DC Παστίλιες κατά της άνθησης Το προϊόν FLOR STOP DC είναι οινολογικές παστίλιες που παρασκευάζονται από καθαρή παραφίνη και περιέχουν πολύ μικρή ποσότητα ισοθειοκυανυούχου αλλύλιου. Οι παστίλιες  αυτές δεν αντικαθιστούν το παραφινέλαιο αλλά επιπλέουν στην επιφάνεια της..
81,95€
Χωρίς ΦΠΑ:66,09€
LISEM ENNE Βελτιωτικό  με επίδραση στη δομή, προερχόμενο  από καθαρούς  φλοιούς ζυμών. Το LISEM ΕΝΝΕ χρησιμοποιείται κατά την διάρκεια  ή μετά την αλκοολική ζύμωση  για να εμπλουτίσει  την γεύση  και τη δομή του κρασιού. Είναι ένας ενεργοποιητής, προ..
24,95€
Χωρίς ΦΠΑ:20,12€
KARMELOSA L (CMC) Κόμι κυτταρίνης για τρυγική σταθεροποίηση οίνων Υγρό CMC υδατικό διάλυμα 6,5% Το CMC είναι καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη,  μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως  στη βιομηχανία των τροφίμων. Στον οίνο χρησιμοποιείται  για την τρυγική σταθεροποίηση που επιτυγχάνει, καθώς..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
KARMELOSA L (CMC) Κόμι κυτταρίνης 6,5% (υγρό CMC υδατικό διάλυμα) για την τρυγική σταθεροποίηση των οίνων Το CMC είναι καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη, μια ουσία που χρησιμοποιείται ευρέως  στη βιομηχανία των τροφίμων. Στον οίνο χρησιμοποιείται  για την τρυγική σταθεροποίηση που επ..
31,65€
Χωρίς ΦΠΑ:25,52€
Potassium Bicarbonate Μείωση της ολικής οξύτητας ,για κάθε 100gr/HL μειώνεται η οξύτητα κατα 0,9gr/L Χρήση : διάλυση σε λίγο νερό ή κρασί ή μούστο Συσκευασία : 1 ,25 kgr Αποθήκευση : Μέρος δροσερό...
14,50€
Χωρίς ΦΠΑ:11,69€
Potassium Bicarbonate Μείωση της ολικής οξύτητας ,για κάθε 100gr/HL μειώνεται η οξύτητα κατα 0,9gr/L Χρήση : διάλυση σε λίγο νερό ή κρασί ή μούστο Συσκευασία : 1 ,25 kgr Αποθήκευση : Μέρος δροσερό...
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
DC-POL G Σειρά προϊόντων σταθεροποίησης για μούστους και κρασιά με PVPP Το DC-POL είναι μια σειρά προϊόντων σταθεροποίησης  που μπορεί με επιτυχία να χρησιμοποιηθεί  σε μούστους ή κρασιά  τα οποία περιέχουν ασταθείς πολυφαινόλες  (ιδιαίτερα κατεχίνες και ανθοκυάνες)..
33,65€
Χωρίς ΦΠΑ:27,14€
DC-POL G Σειρά προϊόντων σταθεροποίησης για μούστους και κρασιά με PVPP Το DC-POL είναι μια σειρά προϊόντων σταθεροποίησης  που μπορεί με επιτυχία να χρησιμοποιηθεί  σε μούστους ή κρασιά  τα οποία περιέχουν ασταθείς πολυφαινόλες  (ιδιαίτερα κατεχίνες και ανθοκυάνες),  ή στ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
CARB - OFF Αποσμητικός Άνθρακας για την απομάκρυνση δυσάρεστων οσμών Η DALCIN χρησιμοποιώντας την τεχνολογία minitubes είναι σε θέση να παράγει ένα μοναδικό προϊόν το CRANDECO άνθρακα σε κόκκους που χρησιμοποιείται στην οινοποίηση. Ο άνθρακας αυτός είναι πρακτικός στην χρήση του αφού η κ..
32,55€
Χωρίς ΦΠΑ:26,25€
GRANDECO Αποχρωστικός Άνθρακας Η DALCIN χρησιμοποιώντας την τεχνολογία minitubes είναι σε θέση να παράγει ένα μοναδικό προϊόν το GRANDECO άνθρακα σε κόκκους που χρησιμοποιείται στην οινοποίηση. Ο άνθρακας αυτός είναι πρακτικός στην χρήση του αφού η κοκκώδης μορφή του δεν απελευθερώνει σκόνη. Ο..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
GRANDECO Αποχρωστικός Άνθρακας Η DALCIN χρησιμοποιώντας την τεχνολογία minitubes είναι σε θέση να παράγει ένα μοναδικό προϊόν το GRANDECO άνθρακα σε κόκκους που χρησιμοποιείται στην οινοποίηση. Ο άνθρακας αυτός είναι πρακτικός στην χρήση του αφού η κοκκώδης μορφή του δεν απελευθερώνει σκ..
30,95€
Χωρίς ΦΠΑ:24,96€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 140 (12 Σελ.)