ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY ROBLE 1 KG

ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY ROBLE 1 KG
ΤΑΝΝΙΝΗ INFINITY ROBLE 1 KG

INFINITY Roble

Πολυπλοκότητα, κομψότητα και δομή για λευκά, ροζέ και ερυθρά κρασιά

Η Infinity Roble είναι δρύινη ταννίνη που εκχυλίζεται κατά  βάση από το ξύλο. Η πρώτη ύλη από την οποία εξάγεται υφίσταται μακροχρόνια διαδικασία γήρανσης τουλάχιστον 36 μηνών στον ανοικτό αέρα προκειμένου να εξαλειφθεί τυχόν ποώδη σημείωση ή ανεπιθύμητη στυπτικότητα.  Ο υγρός τύπος επιτρέπει την καλύτερη διατήρηση των αρωμάτων που λαμβάνονται κατά τη φάση καψίματος.
Όταν προστίθεται σε ένα κρασί αυξάνει την πολυπλοκότητα και βελτιώνει την αρωματική καθαρότητα. Στο στόμα υπάρχει περισσότερη δομή καθώς και μήκος - γλυκύτητα.
Το καψιμο του Infinity Roble του δίνει καρύδα, βανίλια, μπαχαρικά και καραμέλα. Η καλύτερη στιγμή για την προσθήκη είναι κατά τη διάρκεια της ωρίμανσης : στα κόκκινα κρασιά μπορεί να υποστηρίξει την επίδραση των χρησιμοποιημένων βαρελιών. Για τα λευκά και ροζέ κρασιά μπορεί να χρησιμοποιηθεί μαζί με το Harmony Full  στην επεξεργασία ""ωρίμανσης πάνω σε  οινολάσπες"" για να αυξήσει την αρωματική πολυπλοκότητα.
Η ελλαγική τανίνη του Infinity Roble μπορεί αποτελεσματικά να απομακρύνει ή να μειώσει τις χορτώδεις νότες. Μπορεί επίσης να αποκαταστήσει ένα σωστό αντιοξειδωτικό δυναμικό και, ως εκ τούτου, να αποκαταστήσει την αρωματική καθαρότητα, τη φρεσκάδα και τη μακροζωία του κρασιού.

Δοσολογία: 5-15 gr/hl .

Χρήση : Διαλύουμε το προϊόν σε νερό ή κρασί και προστίθενται στη μάζα με πλήρη ανάμιξη.

Συσκευασία : 1 kgr

Αποθήκευση : Μέρος δροσερό


 

253,65€
Χωρίς ΦΠΑ: 204,56€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 001165
  • Βάρος: 1.00kg
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 001165
  • Μον.Μέτρησης: Κιλά