ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

LIFTY SENSE 2 KG

LIFTY SENSE 2 KG
LIFTY SENSE 2 KG

Lifty Sense

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΓΕΥΣΗ

Το LIFTY Sense είναι ένα καινοτόμο πρόσθετο για χρήση στην αρχή της αλκοολικής ζύμωσης με σκοπό τη βελτιστοποίηση των συνθηκών στο περιβάλλον της ζύμωσης και την απελευθέρωση αντιοξειδωτικών ουσιών και ουσιών που προσδίδουν χαρακτήρα. Το δυσδιάλυτο περίβλημα της δομής  των φυτικών πολυσακχαριτών (Polimersei) διατηρούν τους πολυσακχαρίτες της ζύμης επιτρέποντας την σταδιακή απελευθέρωσή τους κατά τη ζύμωση.  Η σύσταση του LIFTY Sense έχει τρεις διαφορετικούς ρόλους
Υποστήριξη της ζύμης σε όλες τις φάσεις ζύμωσης, από τον πολλαπλασιασμό μέχρι την κύρια δράση της στα στάδια ζύμωσης.  Αποτοξίνωση του περιβάλλοντος της ζύμωσης χάρη στη συνδυασμένη δράση των εξειδικευμένων πολυσακχαριτών.  Ενισχύει με πολυφαινόλες και πολυσακχαρίτες με συγκεκριμένα αισθητήρια αποτελέσματα.

Κατάλληλο για κάθε είδους οίνο, λευκούς, ροζέ και κόκκινους.

Αποτελέσματα : Οίνοι που προέρχονται από ζύμωση με LIFTY Sense χαρακτηρίζονται από γεμάτη δομή και γεύση στην αίσθηση στο στόμα. Στη μύτη τα αποτελέσματα εξαρτώνται από τη δοσολογία που χρησιμοποιείται. Χαμηλές δόσεις εγγυώνται καθαρά αρώματα με ξεκάθαρα μειωμένα φυτικά αρώματα. Μέσες και υψηλές δόσεις είναι κατάλληλες όταν είναι επιθυμητά εκλεπτυσμένα αρώματα ξύλου.  Σε κάθε περίπτωση εγγυάται ομαλή κινητική ζύμωσης με σύντομη φάση υστέρησης και ταχεία ολοκλήρωση. Ο μεταβολισμός της ζύμης βελτιστοποιείται το οποίο βοηθά στη μειωμένη παραγωγή ανεπιθύμητων παραπροϊόντων, όπως η πτητική οξύτητα.

Δοσολογία:
Για λευκούς και ροζέ οίνους: 10-20 g/hL για φρεσκάδα
30-60 g/hL για πολυπλοκότητα
60-100 g/hL για σκληρό χαρακτήρα
Για κόκκινους οίνους: 30-50 g/hL για καθαρά αρώματα
60-100 g/hL για πολυπλοκότητα
>100 g/hL για σκληρό χαρακτήρα

Χρήση : Προσθέστε απευθείας στο γλεύκος κατά τον εμβολιασμό της ζύμης. Δεν είναι απαραίτητη αρχική διάλυση.

Συσκευασία : 2 kg και 10 kg

Αποθήκευση : προϊόντος στην αρχική συσκευασία, σε ξηρό και δροσερό περιβάλλον.


81,65€
Χωρίς ΦΠΑ: 65,85€
  • Απόθεμα: Σε Απόθεμα
  • Κωδικός: 001164
  • Βάρος: 2.00kg
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 001164
  • Μον.Μέτρησης: Κιλά
Ετικέτες: LIFTY SENSE 2 KG