ULTRASI
4 SKIN
Υγρό ένζυμο προζυμωτικής
εκχύλησης για βελτίωση δομής και γεύσης
Το ULTRASI 4SKIN είναι ένζυμο σε υγρή
μορφή για την εκχύληση των συστατικών του φλοιού
των λευκών ποικιλιών με ταυτόχρονη πηκτινολυτική
δράση.
Επιδρά πάνω στα κυτταρικά τοιχώματα του φλοιού του
σταφυλιού επιτρέποντας την εκχύλιση των ελευθερων και μη
αρωματικών ενώσεων. Ο συνδυασμός της χρήσης ULTRASI 4SKIN και της
μοντέρνας τεχνολογίας εκχύλησης, οδηγούν σε βελτιωμένη ποιότητα κρασιών
με καλύτερη δομή, πολύπλοκότητα και σαφή αρωματικά
χαρακτηριστικά. Αυξάνονται επίσης και οι δυνατότητες παλαίωσής
τους. Διευκολύνεται η πίεση των σταφυλιών με αύξηση απόδοσής
γλεύκους (4 - 15%).
Εκχύλιση:
θερμοκρασία κατα την εκχύληση 8-25oC για 4-12 ώρες ανάλογα με την
ποικιλία.
Πίεση:
Η προσθήκη του ενζύμου μετά τον απορραγισμό
ή κατα την διάρκεια της πίεσης θα
βελτιώσει την απόδοση του γλεύκους και τις δυνατότητες σε
ποικιλιές όπως Μοσχάτο, Traminer και Μαλβαζία.
Δοσολογία: 1 - 4 ml/hl. Υψηλότερη δόση κατά την εκχύληση σε χαμηλές θερμοκρασίες.
Χρήση : Το ένζυμο ULTRASI 4SKIN έχει υγρή μορφή. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ’ ευθείας. Παρόλα αυτά, αν διαλυθεί σε γλεύκος αναλογίας 1:10 επιτυγχάνεται καλύτερη διάχυση στη δεξαμενή
Συσκευασία : 1 Lit
Αποθήκευση : Διατήρηση σε ψυγείο.
- Απόθεμα: Σε Απόθεμα
- Κωδικός: 01103
- Βάρος: 1.00kg
- Κωδικός Κατασκευαστή: 01103
- Μον.Μέτρησης: Κιλά