ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SGROMMATORE LIQUID 15 KG

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SGROMMATORE LIQUID 15  KG
ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ SGROMMATORE LIQUID 15 KG

SGROMMATORE LIQUIDO


ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Το sgrommatore Liquido είναι ένα καθαριστικό με αυξημένη ικανότητα . Είναι ένα προϊόν με υψηλή αλκαλικότητα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ταχεία και πλήρη απομάκρυνση βρωμιών από  δοχεία, δεξαμενές  και βαρέλια. Το Sgrommatore Liquido είναι διαβρωτικό και δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με αλουμίνιο, γαλβανισμένα μέταλλα, κασσίτερο, βερνίκι και ρητίνες.


Δοσολογία και οδηγίες χρήσης :


Το προϊόν μπορεί να διαλυθεί σε κρύο ή ζεστό νερό ανάλογα με τον  τύπο υπολείμματος που θα αφαιρεθεί και μπορεί να εφαρμοστεί με ψεκασμό, πλήρωση ή με πλυντήρια δεξαμενών. Τελικά, η χρήση μηχανικής δράσης, βουρτσών ή σφουγγαριών θα βοηθήσει στην απομάκρυνση ιδιαίτερα δύσκολων βρωμιών. Όταν διαλύεται σε ζεστό νερό, το προϊόν είναι πιο ενεργό ειδικά στις ακόλουθες εφαρμογές:


Α) χρησιμοποιείται συγκέντρωση 1-6% και η εφαρμογή γίνεται με πλήρωση, πλυντήρια δεξαμενών ή μπάλες ψεκασμού


Β)για αφαλάτωση δοχείων, συμπυκνωτών, εξοπλισμού διήθησης, ψυκτικών κλπ. Σε αυτήν την περίπτωση, χρησιμοποιείται συγκέντρωση 3-9% και η εφαρμογή γίνεται με πλήρωση έως και 24 ώρες, άμεσο πλύσιμο ή με πλύσιμο μηχανημάτων.


γ) για ιδιαίτερα δύσκολες περιπτώσεις, ή για ανθεκτικές εναποθέσεις, μπορεί να χρησιμοποιηθεί συγκέντρωση 12-15% και η εφαρμογή μπορεί να γίνει με τη χρήση πίδακες πίεσης ή βούρτσες. Ξεπλύνετε καλά και με ακρίβεια στο τέλος της λειτουργίας.


Πληροφορίες ασφαλείας


Το προϊόν είναι καυστικό. Χειριστείτε με προσοχή. Μην αφήνετε επαφή με το δέρμα ή τα μάτια. Η χρήση λαστιχένιων γαντιών και γυαλιών ασφαλείας πρέπει να χρησιμοποιείται κατά το χειρισμό του προϊόντος. Προσθέστε πάντα το προϊόν σε νερό. Ποτέ μην προσθέτετε νερό στο προϊόν.


Συσκευασία : 15kgr


Αποθήκευση : διατήρηση σε θερμοκρασία δωματίου


0,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 0,00€
  • Απόθεμα: Εκτός Αποθέματος
  • Κωδικός: 001142
  • Βάρος: 15.00kg
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 001142
  • Μον.Μέτρησης: Κιλά