ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

FITO STOP 1 KG

FITO STOP 1 KG
FITO STOP 1 KG

FITO-STOP Τεχνολογία miniTubesTM

Σταθεροποιητικός παράγοντας για την αφαίρεση υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων από γλεύκη και οίνους.

Το FITO-STOP είναι ένα προϊόν που σχεδιάστηκε για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων φυτοφαρμάκων σε γλεύκη και οίνους, χάρη στην προσροφητική δράση των κυτταρικών του τοιχωμάτων, σε συνδυασμό με οινολογικό άνθρακα.  Το FITO-STOP είναι δραστικό απέναντι σε διάφορα φυτοφάρμακα. Τα κυτταρικά τοιχώματα σε αυτό το προϊόν, πέρα από τη προσροφητικής τους δράση βελτιώνουν το μεταβολισμό των επιλεγμένων ζυμομυκήτων στη ζύμωση.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΓΛΕΥΚΟΥΣ
Το FITO-STOP όταν χρησιμοποιείται στο γλεύκος κατά την αλκοολική ζύμωση, μειώνει αισθητά τα επίπεδα διαφόρων ενεργών συστατικών που χρησιμοποιούνται συχνά στις συμβατικές αμπελουργικές πρακτικές.
Η ελάχιστη συνιστώμενη δόση είναι χαμηλή και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κόκκινα γλεύκη χωρίς επιπτώσεις απώλειας χρώματος.  Από ποιοτική άποψη, η ζύμη καταφέρνει να εκφράσει μια καλύτερη κινητική ζύμωσης και εν συνεχεία  μια μειωμένη παραγωγή πτητικής οξύτητας και μεγαλύτερη σύνθεση αρώματος.

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΟΙΝΟΥ
Η προσροφητική δράση του FITO-STOP είναι ιδιαίτερα αποδοτική κατά τη δεύτερη ζύμωση σε αφρώδεις οίνους δεδομένου ότι ο χρόνος επαφής και η παύση μπορούν να εξασφαλιστούν εύκολα.
Στους ασταθείς οίνους για ικανοποιητικά αποτελέσματα, είναι σημαντικό να εξασφαλισθεί μια αργή και σταθερή ανάδευση για να διευκολυνθεί η επαφή του Fito-Stop με τις δραστικές ενώσεις.

Δόση : Κατά τη ζύμωση ή κατά τη διάρκεια της δεύτερης ζύμωσης σε αφρώδεις οίνους: 2-5 g/hL, στην αρχή της ζύμωσης.
Σε οίνους ή σε συμπυκνωμένα γλεύκη: 20-100 g/hL, σύμφωνα με την ποσότητα των ενεργών ενώσεων που πρέπει να απομακρυνθούν, του διαθέσιμου χρόνου επαφής και της διαθεσιμότητας να εφαρμοστεί αργή και συνεχή ανάδευση

Χρήση : Διάλυση σε μικρή ποσότητα γλεύκους ή οίνου, καλή ανάδευση και προσθήκη στον προς διόρθωση όγκο.
Σε γλεύκη: Προσθήκη στην αρχή της ζύμωσης. Σε γλεύκη με υψηλό Δυναμικό Αλκοολικό Τίτλο, σιγουρευτείτε ότι υπάρχουν ικανά αποθέματα αζώτου(>150 mg/L of YAN).
Σε οίνους σιγουρευτείτε ότι ο χρόνος επαφής θα είναι τουλάχιστον 48 ώρες υπό αργή και συνεχή ανάδευση.

Συσκευασία : 1 kg και 10 kg

Αποθήκευση : Μέρος δροσερό.


26,95€
Χωρίς ΦΠΑ: 21,73€
  • Απόθεμα: Εκτός Αποθέματος
  • Κωδικός: 01550
  • Βάρος: 1.00kg
  • Κωδικός Κατασκευαστή: 01550
  • Μον.Μέτρησης: Κιλά
Ετικέτες: FITO STOP 1 KG