ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Θρεπτικά

Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000070
LATTIvante Ενεργοποιητής μηλογαλακτηκής ζύμωσης (ΜΓΖ) Η ανάπτυξη των συγκεκριμένων  μηλογαλακτικών βακτηρίων στο κρασί συχνά επηρεάζονται από ορισμένες  φυσικοχημικές  παραμέτρους όπως η αλκοόλη, το SO2 , η θερμοκρασία  και το pH. Επιπλέον,  κάποιες φορές τα κρασιά παρουσιάζουν δυσκολίες, κάτι π..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)