ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Διάφορα

Κωδικός: ΔΙΑΦ0001
ΑΛΟΗ ΒΕΡΑ ΤΖΕΛ     ALOE VERA GEL Το τζελ της αλόης περιέχει μέσα του ένα φυσικό φαρμακείο. Είναι εξαιρετικά ευεργετική σε κάθε είδος καλλυντικής χρήσης λόγω της έντονης αναπλαστικής της ιδιότητας. Περιέχει πρωτείνες, βιταμίνες και ανόργανα άλατα. Είναι το ιδανικό φάρμακο για κοψίματα, καψίματ..
6,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,84€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0003
ΑΝΘΟΝΕΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑΣ ORANGE FLOWER WATER Πρόκειται για το καθαρό νερό που παράγεται κατά τη διάρκεια της απόσταξης με υδρατμούς των αιθέριων ελαίων. Προορίζεται για απευθείας χρήση στην επιδερμίδα καθώς σέβεται το Ph του δέρματος. Χρησιμοποιείται επίσης,σαν συστατικό παρασκευής καλλυντικών. Ανα..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0054
ΒΑΣΗ ΚΡΕΜΑΣ COLD CREAM Έτοιμη βάση κρέμας προς χρήση . ingredients:  Aqua, Cetearyl Alcohol, Sodium Ceteal Sulfate, Stearic Acid, Glycerine, Decyl Oleate, Triethanolamine, Imidazolidinyl Urea, Methyl Paraben , Propyl Paraben, Parfume..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0042
ΒΟΡΑΚΑΣ BORAX - SODIUM BORATE Χρησιμοποιείται στη παρασκευή σπιτικών καλλυντικών, ως γαλακτωματοποιητής και σε συνδυασμό συνήθως με μελισσοκέρι. Σκοτώνει έντομα και ιδιαίτερα της κατσαρίδες καθώς επίσης δρα αποτελεσματικά και κατά του σκόρου. Είναι ένα αποτελεσματικό μυκητοκτόνο. Ζιζανιοκτόνο, ..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0051
ΓΑΛΑΚΤΙΚΟ ΝΑΤΡΙΟ  SODIUM LACTATE Είναι το άλας νατρίου του γαλακτικού οξέος που παράγεται με γαλακτική ζύμωση από σάκχαρα. Είναι φυσικό προϊόν, ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κρέμες προσώπου και σώματος, και σε υγρά ή στερεά σαπούνια (ψυχρής μεθόδου). Περιέχει 60% Γ..
3,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,82€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0010
ΓΛΥΚΕΡΙΝΗ GLYCERIN Η γλυκερίνη παρουσιάζει ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, μεταξύ των οποίων ως διαλύτης, μέσο διαβροχής, πλαστικοποιητής, θρεπτικό συστατικό σε ζυμοτεχνικές βιομηχανίες καθώς και ως πρώτη ύλη στην παραγωγή φαρμάκων, καλλυντικών, βερνικιών, σαπουνιών, στο ηλεκτρονικό τσιγάρο ως υγρό - βάση..
5,00€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0038
ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΠΟΤΑΣΑ POTASSIUM HYDROXIDE Υδροξείδιο του καλίου, με χημικό τύπο ΚΟΗ και μοριακό βάρος 56,10. Είναι μια πολύ ισχυρή βάση , όπως και το υδροξείδιο του νατρίου, πολύ υγροσκοπική και διαβρωτική και παράγει πολύ θερμότητα κατα την αντίδραση του με το νερό. Είναι διαλυτή στο νερό, στη μεθα..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0036
ΚΑΥΣΤΙΚΗ ΣΟΔΑ SODIUM HYDROXIDE Υδροξείδιο του νατρίου, καυστικό νάτριο  , χημικός τύπος NaOH και μοριακό βάρος 40. Είναι λευκό στερεό και πολύ ισχυρό αλκάλιο. Είναι διαλυτό σε νερό, αιθανόλη και μεθανόλη. Είναι υγροσκοπική ουσία και απορροφά εύκολα την υγρασία και το διοξείδιο του άνθρακα από τ..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0037
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ SODIUM BICARBONATE Όξινο ανθρακικό νάτριο, διττανθρακική σόδα , με χημικό τύπο NaHCO3 με μοριακό βάρος 84. Είναι λευκό κρυσταλλικό στερεό σε σκόνη. Έχει ελαφρά αλμυρή, αλκαλική γεύση. Προέρχεται από φυσικό ορυκτό και βρίσκεται διαλυμένο σε πολλές ιαματικές πηγές. Αναγνωρισμένο ..
2,00€
Χωρίς ΦΠΑ:1,61€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0009
ΜΕΛΙΣΣΟΚΕΡΙ BEES WAX WHITE PEARLS Ένα εξαιρετικό συστατικό, το οποίο μπορεί να προστεθεί σε πολλά καλλυντικά, σαπούνια και βάσεις αρωμάτων. Έχει ενυδατικές,αντιφλεγμονώδεις, μαλακτικές και επουλωτικές ιδιότητες και είναι ιδανικό για πολύ ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες. Δημιουργώντας μία μεμβ..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0002
ΝΕΡΟ ΑΜΑΜΕΛΙΔΑΣ AMAMELIDAS WATER Πρόκειται για το καθαρό νερό που παράγεται κατά τη διάρκεια της απόσταξης με υδρατμούς των αιθέριων ελαίων. Προορίζεται για απευθείας χρήση στην επιδερμίδα καθώς σέβεται το Ph του δέρματος. Χρησιμοποιείται , επίσης, σαν συστατικό παρασκευής καλλυντικών. Καταπολε..
2,50€
Χωρίς ΦΠΑ:2,02€
Κωδικός: ΔΙΑΦ0043
ΞΑΝΘΑΝΗ XANTHAM GUM To Ξανθανικό κόμμι είναι ένας πολυσακχαρίτης ο οποίος χρησιμοποιείται στη βιομηχανία των καλλυντικών και των τροφίμων . Στα τρόφιμα όταν χρησιμοποιείται έχει την ιδιότητα να αυξάνει τη πυκνότητα του ρευστού. Στα καλλυντικά χρησιμοποιείται κυρίως για την ομογενοποίηση των συστ..
3,00€
Χωρίς ΦΠΑ:2,42€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 17 (2 Σελ.)