ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Your Cart

Ζύμωσης

Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000104
INFINITY BLU Ταννίνη για την προστασία οξειδωτικών αντιδράσεων σε λευκούς , ροζέ και ερυθρούς οίνους Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της σύνθλιψης των  σταφυλιών  ή αργότερα μέσα στο μούστο για την πρόληψη των οξειδωτικών φαινομένων. Προστατεύει από την οξείδωση των ανθοκυανών , κατεχ..
88,00€
Χωρίς ΦΠΑ:70,97€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000242
INFINITY YELLOW Ταννίνη για την ανάδειξη των πλούσιων χαρακτηριστικών σε λευκές - ροζέ ποικιλίες Η Infinity Yellow είναι μια ταννίνη που βασίζεται στην πλούσια δράση της ώστε να δεσμεύει  τις ενώσεις τερπενίων. Η προσθήκη κατά την αλκοολική ζύμωση εμπλουτίζει τις αρωματικές ενώσεις  εμπλουτίζοντ..
188,00€
Χωρίς ΦΠΑ:151,61€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000093
TANNEX FLASH DC Οινολογική ταννίνη για οινοποίηση λευκών  και ερυθρών οίνων Εφαρμογή σε ερυθρή οινοποίηση: Το TANNEX FLASH DC χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το CROMAZINA DC κατά τη διάρκεια της ερυθρής  οινοποίησης.   Η προσθήκη TANNEX FLASH DC κατά την πλήρωση της δεξαμενής εξασφαλίζει τη στα..
25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:20,16€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000092
TANNEX FLASH DC Οινολογική ταννίνη για οινοποίηση λευκών  και ερυθρών οίνων   Εφαρμογή σε ερυθρή οινοποίηση: Το TANNEX FLASH DC χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το CROMAZINA DC κατά τη διάρκεια της ερυθρής  οινοποίησης.   Η προσθήκη TANNEX FLASH DC κατά την πλήρωση της δεξαμενής εξασφαλίζει τη ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000090
TANΝIFERM BLANC Ειδική ταννίνη για λευκή οινοποίηση Η Tanniferm Blanc είναι ένα μείγμα ταννίνης που χρησιμοποιείται για λευκή οινοποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της παραλαβής - σύνθλιψης των σταφυλιών ή αργότερα μέσα στο μούστο για την πρόληψη οξειδωτικών αντιδράσεων και την π..
15,00€
Χωρίς ΦΠΑ:12,10€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000089
TANΝIFERM BLANC Ειδική ταννίνη για λευκή οινοποίηση   Η Tanniferm Blanc είναι ένα μείγμα ταννίνης που χρησιμοποιείται για λευκή οινοποίηση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της παραλαβής - σύνθλιψης των σταφυλιών ή αργότερα μέσα στο μούστο για την πρόληψη οξειδωτικών αντιδράσεων και τη..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000086
TANNIFERM FLASH Ταννίνη για προστασία και σταθεροποίηση του χρώματος ερυθρών οίνων Εφαρμογές : Το Tanniferm Flash είναι ένα μίγμα ελλαγικών και προανθοκυανιδικών ταννινών. Χάρη στη σύνθεσή του, αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή της οινοποίησης, αμέσως μετά από το θραυστήρα, ..
13,00€
Χωρίς ΦΠΑ:10,48€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000085
TANNIFERM FLASH Ταννίνη για προστασία και σταθεροποίηση του χρώματος ερυθρών οίνων   Εφαρμογές : Το Tanniferm Flash είναι ένα μίγμα ελλαγικών και προανθοκυανιδικών ταννινών. Χάρη στη σύνθεσή του, αυτό το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την αρχή της οινοποίησης, αμέσως μετά από το θραυστήρ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000097
TANNIROUGE FLASH Ειδική ταννίνη για κόκκινα κρασιά Η TANNIROUGE FLASH είναι ερυθρωπή ταννίνη προερχόμενη  από την καλύτερη ξυλεία Quebracho. Όσον αφορά στη σύνθεσή της, έχει κυρίως δομή προκυανιδινική «procyanidin».   Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό διότι επιτρέπει  στην ταννίνη να ..
20,00€
Χωρίς ΦΠΑ:16,13€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000096
TANNIROUGE FLASH Ειδική ταννίνη για κόκκινα κρασιά   Η TANNIROUGE FLASH είναι ερυθρωπή ταννίνη προερχόμενη  από την καλύτερη ξυλεία Quebracho. Όσον αφορά στη σύνθεσή της, έχει κυρίως δομή προκυανιδινική «procyanidin».   Αυτό το χαρακτηριστικό είναι πολύ σημαντικό διότι επιτρέπει  στην ταννίνη ..
0,00€
Χωρίς ΦΠΑ:0,00€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000109
TOP TAN CR Ταννίνη για την σταθεροποίηση των ερυθρών οίνων Πρόκειται  για ταννίνη σταφυλιών, προερχόμενη κυρίως από κουκούτσια και στοχεύει συγκεκριμένα στη σταθεροποίηση  του χρώματος των κόκκινων κρασιών. Ως δεδομένο, οι ταννίνες που προέρχονται από τα κουκούτσια σταφυλιών είναι πολύ δραστικές..
110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:88,71€
Κασκευαστής: DAL CIN GILDO SPA Κωδικός: 000107
TOP TAN SR Οινολογική ταννίνη για την βελτίωση της δομής και της σταθερότητας των πολυφαινολών των κόκκινων κρασιών Οι προκυανιδικές  ταννίνες (procyanidic) προέρχονται από τα σταφύλια  και αποτελούν την καλύτερη  επιλογή  για ανώτερα κόκκινα κρασιά. Οι ιδιότητες της ταννίνης TOP TAN SR επιτρέπο..
110,00€
Χωρίς ΦΠΑ:88,71€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 12 (1 Σελ.)